<<PrevNext>>

Seneste nyheder

Grønt tag i øjenhøjde

2016-04-07 00:00:00

Miljøpunkt Indre by – Christianshavn ønsker at skabe opmærksomhed omkring de mange fordele der er ved at anlægge et grønt tag i byen. Derfor vil vi, i samarbejde med Ulrik Reeh fra Veg Tech, på torsdag d. 21/4 fra kl. 13.00 og til vi er færdige anlægge et grønt demonstrations tag på Kongens Nytorv. Taget bliver lagt som en del af Byens Hegn på toppen af en endnu ikke færdigbygget elevatorskakt. Ofte kan de grønne tage ikke ses fra gadeplan, men de næste par måneder er det muligt for forbipasserende at se og røre ved et – i øjenhøjde.

Læs mere »

Vinder af Scandinavian Green Roof Award 2015

2016-01-14 13:40:44

Byggeriet Koggen i Västra Hamnen i Malmø har vundet prisen for Grønne Tage i 2015. Veg Tech har udført montage og leveret materialer til opbygning samt vækstmateriale.

Læs mere »

Fra traditionel græsplæne til blomstrende eng med summende dyreliv

2016-01-13 13:43:00

I en park i Sverige havde man problemer med jordkomprimering pga. den gentagne græsslåning med tunge maskiner. Man valgte derfor at etablere eng for at løsne jorden og nedsætte frekvensen af kørsel på arealet i forbindelse med driften.

Læs mere »

Veg Tech - grønne løsninger til moderne byggeri

Veg Tech katalog

Veg Tech - grønne løsninger til moderne byggeri

Veg Tech har et bredt sortiment med alt fra frø og planter til præfabrikerede vegetationsmåtter. Veg Tech tilbyder færdige systemløsninger til grønne tage, Sedum-tage, facadevegetation, grønne betondæk, by- og vejmiljøer, erosionsbeskyttelse og systemer til lokal afledning af regnvand (LAR). Veg Tech kan om ønskeligt give tilbud på montering med tilhørende vækstgaranti.

Se vores katalog »

Produktblad:
Sedumtage »
Sedum-Urt-Græs »
Biotoptage »
 
Till toppen
Veg Tech A/S er markedsførende leverandør af vegetationsteknik. Vi tilbyder produkter til grønne tage, gårde, regnvandshåndtering, park og landskab. Vi har salgskontorer i Danmark, Sverige og Norge.