Tagbeklædning

Grønne tage og andre opbygninger med vegetation på tage, gårde, betondæk og terrasser bør monteres på en godkendt tagmembran. I Danmark anvendes CE-mærkning.

Grønne tage forlænger levetiden for tagbeklædningen, da det beskytter mod større temperaturudsving.

papp till sedumtakTaget kan fx bestå af forskellige typer af tagpap, PVC-folier eller EPDM gummiduge. Bemærk venligst at et lag underlagspap IKKE er tilstrækkeligt, hvad enten der skal tagvegetation på eller ej. Det er vigtigt, at ældre tage er tætte inden der lægges grønt tag på, da det er svært at finde utætheder efterfølgende.

Der behøves ikke ekstra rodspærrefolie eller rodhæmmende pap under Veg Techs Mos-Sedum tage. Under Sedum-Urt-Græs vegetation og ved opbygninger, hvor man ønsker at etablere græs, stauder, buske og træer, skal rodhæmmende pap eller Veg Techs rodbeskyttelsesfolie WSB80 benyttes. 
Montering af tagbeklædning skal udføres af autoriseret tagdækker. Inden tagvegetationen monteres skal taget besigtiges og være godkendt. Veg Tech leverer og monterer IKKE tagbeklædning, men henviser til din lokale tagdækker. 

 

Leverandører som leverer CE-mærket tagbeklædning:

icopal   Derbigum

Protan  Phønix tag materialer

Veg Tech katalog

Se vor katalog

Kontakt os »

Vi tilbyder montage og anlæg af egne vegetationsløsninger. Vores montører er specialuddannede og overenskomstdækkede.

Till toppen

Kreative løsninger siden 1987

Veg Tech A/S er markedsførende leverandør af vegetationsteknik. Vi tilbyder produkter til grønne tage, gårde, regnvandshåndtering, park og landskab. Vi har salgskontorer i Danmark, Sverige og Norge.