Salgskonsulent med grønne fingre

Brænder du for innovative grønne løsninger til byggeriet? Drives du af at være en del af en voksende virksomhed, hvor fokus er på kvalitet frem for kvantitet? Så har vi stillingen til dig. For vores kunde Veg Tech A/S søger vi en salgskonsulent til rådgivende salg af vegetationstekniske tagløsninger til bygge- og anlægssektoren. Kontakte virksomhedskonsulent Rasmus Højmark på telefon 46 74 10 64

Arbejdsopgaver
Dine primære opgaver vil være et mix mellem kalkulation og beregning af tilbud, opfølgning på tilbud på kontoret samt opsøgende salg i marken og via CRM. Du vil stå for salgs- og forhandlingsprocessen med kunden og samtidig sikre et godt og professionelt samarbejde omkring igangværende projekter. Du vil få mulighed for selv at tilrettelægge dine arbejdsopgaver under hensyntagen til dine kvalifikationer og præferencer.
Du vil i din hverdag have tæt kontakt og samarbejde med dine nye kolleger fortrinsvis i det danske datterselskab af Veg Tech. Derudover udvikler og producerer Veg Tech selv sine tagløsninger i det sydlige Småland i Sverige. Du vil derfor også være i løbende kontakt med den svenske produktion i forbindelse med bestilling og levering af materialer.
Veg Techs kunder kommer fra bygge- og anlægssektoren herunder entreprenører, tagdækkere, anlægsgartnere samt arkitekter og rådgivende ingeniører. Du vil skulle trives i et miljø, hvor du både skal kunne begå dig på byggepladsen og på de bonede gulve.
Du vil have dit udgangspunkt fra Veg Techs kontor i Hellerup, men være indstillet på at opsøge kunder og byggepladser i hele landet.

Er du den rette?
Du har en relevant teknisk uddannelse suppleret med en kommerciel erfaring indenfor byggeri og anlæg
Du har evnen og lysten til at få lukket et salg
Du arbejder selvstændigt, effektivt og kan køre mange processer sideløbende uden at miste overblikket
Du er resultatorienteret, arbejdsom, vægter samarbejde højt og er altid klar til at yde det, der skal til for at nå i mål
Du taler og skriver flydende dansk, et godt kendskab til svensk vil være en fordel.

Du tilbydes
Job i en virksomhed, hvor du selv er med til at forme din dagligdag, med attraktive arbejdsforhold samt frihed under ansvar. Du vil få mulighed for at følge hele processen fra tilbudsafgivning til det færdige projekt er anlagt og kvalitetssikret hos kunden.
Du får et job, hvor du både kan udvikle dig fagligt og personligt i et til tider hektisk miljø, hvor der er fokus på kvalitet og præcision. Du vil komme til at spille en vigtig rolle i virksomhedens fortsatte vækst.

Interesseret?
Kan du se dig selv i ovenstående, så upload din ansøgning og cv via linket:


Bemærk, at du får et autosvar. Vi håndterer ansøgningerne løbende. Har du spørgsmål, der ikke besvares ud fra annoncen, kan du kontakte virksomhedskonsulent Rasmus Højmark på telefon 46 74 10 64.

Om Veg Tech A/S
Veg Tech er markedsledende i Norden inden for vegetationstekniske systemløsninger og såvel deres niche som virksomheden nyder stor interesse fra alle sider og er i hastig udvikling.
Veg Tech både udvikler, producerer, forhandler og anlægger grønne tage, ekstensiv og erosionsdæmpende vegetation bestående fortrinsvis af hjemmehørende urter til åbne regnvandssystemer (LAR), vejmiljøer, bynatur mm. som led i et bæredygtigt, grønt, klimatilpasset byggeri og bymiljø.

Till toppen
Veg Tech A/S er markedsførende leverandør af vegetationsteknik. Vi tilbyder produkter til grønne tage, gårde, regnvandshåndtering, park og landskab. Vi har salgskontorer i Danmark, Sverige og Norge.