Huvudkontor Veg Tech
Om os

Om os

Veg Tech tilbyder et stort antal produkter og komplette systemløsninger inden for vegetationsteknikområdet. Vi har et bredt sortiment af alt fra planter og frø til præfabrikerede vegetationsmåtter. Veg Tech tilbyder og leverer også komplette systemløsninger til f.eks tag- og facadevegetation, grønne betondæk, erosionsbeskyttelse og regnvandshåndtering i hele Norden. Største delen af produktionen foregår i Småland. Derudover har vi et tæt samarbejde med en række eksterne leverandører, som forsyner os med produkter af høj kvalitet. Vi er en professionel grøn leverandør, og vi forsøger at finde og videreudvikle nye løsninger og produkter, som kan imødekomme vores kunders stigende behov for bæredygtighed.

Mere end bare produkter
Vores konsulenter hjælper med rådgivning inden for alle Veg Tech’s produktområder, og vi kan påtageos gerne entreprenøropgaver i relation til vore produkter og systemer. Vores montører har mange års erfaring med tagvegetation, facadevegetation og anlæg med vores planter og systemløsninger i jord og ved vand.

Produktionen i Fagerås med Veg Tech

Om firmaet
Veg Tech startede sit virke i 1987. Hovedkontoret ligger i Vislanda det sydlige Småland. Vi er mere end 45 ansatte og omsatte i sidste regnskabsår for omkring 150 millioner kroner.

Datterselskabet Veg Tech A/S blev etableret i 2002 og har base i Hellerup nord for København. Vi har leveret og anlagt vegetation på byggerier og i bymiljøer over hele landet, i bogstaveligste forstand fra Gedser til Skagen. Vi er markedsledende inden for grønne tage, vegetation til åbne regnvandsanlæg samt præfabrikeret vegetation og vilde urter.

Virksomhedsidé
At skabe økonomisk og miljømæssigt optimale vegetationsløsninger til bygninger, jord og urbane vandmiljøer.

Se vores film!