Bredmåtte

Færdige bredder i løbende meter

strandmatta strömparken
Park i Sverige med grønt/blåt område efter etablering af bredmåtter.

Bredmåtten en en præfabrikeret vegetationsmåtte med forskellige blandinger af bred- og vandzoneplanter. Planterne er dyrket i en meget stærk kokosmåtte. De veludviklede og veletablerede planter samt den armerede kokosmåtte sikrer, at bredmåtten kan etablere sig på udsatte steder med bølgepåvirkning og strømmende vand. Bredmåtten indeholder ingen jord, planterne vokser direkte i kokosmåtten. Derved tilføres der ikke unødig næring til vandet. Måtterne er nemme at montere og plejen er minimal.

Flere artssammensætninger og størrelser

Bredmåtten fås med forskellig plantesammensætninger og i forskellige størrelser. Planterne er udvalgt efter tiltænkt voksested. Nogle måtter er fx optimeret til at yde erosionsbeskyttelse og andre er sammensat med planter som kan hjælpe med til at rense vandet. Andre bredmåtter indeholder planter som giver en smuk blomstring.

Anvendelse

tom Erosionssikring af bredder 
tom Vandrensning i fx efterpoleringsdamme
tom Skabe biologisk balance
tom Øge prydværdien af vådområdet

Forskellige modeller

 

strandmattor modellerstrandmattor

 

 

 

 

 

 

 

Mål: 0,4×1,2 m eller 1×2 m 

 
Standard: Lagervare. Dyrket over 1,5 vækstsæson, ved levering. Veletablerede planterødder og godt dækkende planter. Findes med forskellige artssammensætninger.

 

Tilbehør:
Jordanker - træ »

 


 

Veg Tech katalog

Se vor katalog

Kontakt os »


PDF Ikon Produktinformation om vandvegetation »
 Artsammensætning »

 

Vi tilbyder montage og anlæg af egne vegetationsløsninger. Vores montører er specialuddannede og overenskomstdækkede.

Till toppen

Kreative løsninger siden 1987

Veg Tech A/S er markedsførende leverandør af vegetationsteknik. Vi tilbyder produkter til grønne tage, gårde, regnvandshåndtering, park og landskab. Vi har salgskontorer i Danmark, Sverige og Norge.