Maxiplugplanter

Unikt og robust planteformat

Maxipluggplanten er dyrket i kokosfiber og har et rodvolumen på 1-1,3 liter. Planten kan etablere sig i udsatte vandmiljøer. Der findes et stort udvalg af arter.

Mindsker risiko for algevækst

Risikoen algeopblomstring nedsættes ved brug ag Veg Tech's maxiplugplanter. Dyrkningsmediet i kokos gør at der ikke tilføres unødig jord med næringsstoffer til vandmiljøet. Plantens størrelse og veludviklede rodsystem i kombination med den robuste kokosfiber, gør at den kan plantes i groft bundmateriale fx mellem sten. Maxiplugplanten  kiles ned mellem stenene, så den klemmes fast. Planterne kan plantes på bredder med moderat bølgepåvirkning og i svagt strømmende vand.


Frø og moderplanter til vores urteplugplanter er af provenienser fra det sydlige Sverige og er dermed tilpasset det danske klima. 

maxipluggplantor

Veg Tech katalog

Se vor katalog

Kontakt os »


PDF Ikon Produktinformation om vandvegetation »

Maxipluggplantor vattenväxter
6 stk. planter/bakke
Maxipluggplantor
Maxiplugplanterne har et stort og veludviklet rodsystem og klarer kortere perioder med udtørring eller for høj vandstand.

Till toppen

Kreative løsninger siden 1987

Veg Tech A/S er markedsførende leverandør af vegetationsteknik. Vi tilbyder produkter til grønne tage, gårde, regnvandshåndtering, park og landskab. Vi har salgskontorer i Danmark, Sverige og Norge.